Сервіс Garderobka та відомий український арт-дизайнер Polina Veller презентували спільну колекцію, присвячену Україні: її самобутності та незалежності. Топи з бабусиних хустин, корсети з вишиванкою та маски з пластику...

Один із способів це зробити — носити український одяг. 29 років з Дня Незалежності України — це час коли ми по особливому вшановуємо своє коріння, причетність до певної культури та ідентифікуємо себе як українців.

Корсети з вишивкою і маски з пластику: Garderobka та Polina Veller випустили колекцію до Дня Незалежності України (ФОТО)Корсети з вишивкою і маски з пластику: Garderobka та Polina Veller випустили колекцію до Дня Незалежності України (ФОТО)

Проект створює унікальні образи в стилі арт-фешн, випускає власні колекції та займається переробкою речей. Gadrderobka — це багатофункціональний сервіс, ціль та цінність якого в тому, щоб давати нове життя старим речам.

В результаті вийшли — корсети та асиметричні топи. Цього разу засновниці проекту, Катя та Юля, вирішили переосмислити бабусині платки і зробити їх ультрамодними.

Polina Veller, що зазвичай працює з пластиком, зробила з нього маски з українським орнаментом, топи з банеру з принтом платків та сережки з переробленого пластику.

Колекція Polina Veller та Garderobka вийшла стильною, екологічною та автентичною.

0