Адже в цей день вони з коханим офіційно стали родиною. Сьогодні особливий день для відомої української співачки та радіоведучої Marietta.

Співачка та радіоведуча Marietta з чоловіком святкують річницю весілля (ЕКСКЛЮЗИВ)

(Сміється.) Насправді, так, це багато! Мій чоловік каже, що в нього — рік за два! Із коханою людиною ніколи не буває забагато часу, завжди цінуєш кожен момент! Я дійсно не пам’ятаю свого життя до того, як сталися ми; таке відчуття, ніби ми завжди були разом.

Співачка та радіоведуча Marietta з чоловіком святкують річницю весілля (ЕКСКЛЮЗИВ)

Це, по-перше, красива дата; по-друге, я вірю в магію чисел. Саша зробив мені пропозицію 7.07.2017, а побралися ми 8.08.18. Уявіть собі: коли такі числа помножуються — то це ж узагалі невичерпна вічність! Вісімка — це нескінченність... (Сміється.) Не обійшлося, щоправда, й без одного практичного задуму: аби чоловік не забував, коли у нас річниця!

Найкращий подарунок для нас — це подорож, відкриття нових країн і культур. Правду кажучи, ми настільки багато робимо сюрпризів одне для одного та купу часу проводимо разом, що деколи не фокусуємося на конкретних датах. В цьому році через карантин не дуже виходить запланувати мандрівку. Таке-от у нас на двох хобі! Зараз дуже багато проектів: сімейний бізнес у нас потихеньку розвивається, та і я активно готуюся до концерту-презентації, що відбудеться вже наприкінці серпня в Києві. Тому ми вирішили влаштувати собі СПА-день. Тож плануємо безпосередньо в річницю відпочити морально й фізично!

Можливо, офіційний шлюб нічого не змінює, та після того як ми оформили все документально, дійсно відчули, що ми справжня сім’я! Ми вирішили затвердити наші стосунки на восьмому році спільного життя. І ми якось різко відокремилися від батьків! Ми почали цінувати одне одного не просто як пару, що зустрічається та живе разом, а як родину. Не знаю, чи повпливав на це штамп у паспорті, але мені здається, що в мого чоловіка ставлення до мене стало набагато серйознішим, аніж було до цього.

Ми завжди говоримо про все, що нас турбує, вирішуємо проблеми разом, ніколи не замовчуємо конфліктні ситуації чи претензії. Основне, на чому тримаються наші стосунки, — це комунікація. Якщо виникають нові бажання, секрети, ми всім ділимося — та приходимо до певного консенсусу. Ми стовідсотково довіряємо одне одному. Тож найголовніше — це довіра, підтримка та спілкування.

У нас, буває, стаються серйозні конфлікти, коли ми виговорюємо все, що накопичилося, проте дуже рідко. Ми не практикуємо таких психологічних сеансів. Так рідко це стається тому, що ми дійсно шукаємо виходи з ситуацій. За увесь час нашого спільного життя я пам’ятаю, мабуть, рази три, коли вже реально щось накипіло — і просто виривалося "на волю". Я впевнена: те, що психологи радять робити, дійсно працює, просто ми це робимо не за келихом вина час від часу, а коли є конкретні питання, що треба вирішити, і вони з’являються не за розкладом.

Не потрібно обмежувати свою половинку, краще давати обирати поле дій. Я вважаю, що в кожної людини має бути особистий простір: аби побути самому, поїхати кудись провести час, зустрітися із друзями... Чесно кажучи, дуже сумуємо одне за одним, але й трошки відпочиваємо від того, що ми 24/7 разом. Зараз у чоловіка є певні проекти в Одесі, тож я часто залишаюся в Києві і маю час побути наодинці. Інколи люблю десь пройтись сама, вивітрити свої думки. Для себе завжди знаходжу час посидіти-покайфувати у ванні, попрацювати вдома за комп’ютером сама в тиші чи просто послухати музику.

Не тому, що я дружина і маю його годувати, а тому, що мені дійсно хочеться його чимось порадувати! Раніше я взагалі не вміла готувати, та зараз, коли чоловік проводить багато часу на роботі, в мене є можливість приготувати для нього щось смачненьке. Він дуже мотивується, щоб зробити мені щось приємне. Ось Саша прийшов втомлений, голодний, ми можемо випити трошки доброго вина, скуштувати м’ясо (яке я, до речі, дуже гарно готую!) — і в нього відразу піднімається настрій! Мені здається, мистецтво полягає в тому, щоб радувати свою половинку, але робити це дійсно зі своїх бажань, а не просто через стереотипи: мовляв, чоловік має робити те, а жінка — те. Саша любить дарувати мені квіти, кульки, влаштовувати сюрпризи. Робіть дійсно те, що вам подобається, надихайтеся своїми стосунками — і тоді вони будуть тільки квітнути й рости разом із вами!

0