Через велику кількість запитів і прохань, виставку продовжили до 29 лютого 2020 року. За півтора місяці інтерактивну виставку-подорож Ukraine WOW на Центральному залізничному вокзалі відвідало рекордні 150 000 людей.

Так, відтепер кожен може керувати однією з найбільших (понад 250 м²) інсталяцій Ukraine WOW — діорамою — наприклад, запускати у ній потяги, вмикати маяк, вітряки. Організатори підготували для відвідувачів кілька оновлень.

Виставку Ukraine WOW на залізничному вокзалі продовжено до 29 лютого

Це 3900 кв.м. Ukraine WOW знайомить глядача з Україною так, ніби він подорожує з нею в потязі. інтерактивних інсталяцій та унікальних експонатів: від оригіналів Малевича і Архипенка до стіни з бурштину і побудованого у виставковому просторі тунелю кохання; від унікальної абетки Георгія Нарбута до мазанки, на стінах якої відтворені роботи Поліни Райко; від рожевого вагона, у якому звучать сни та мрії, до віртуальної реальності, в якій можна літати над Батьківщиною-матір’ю, та зсередини побачити "дев'ятку" — найпотужнішу доменну піч у Європі.

Для дітей до 12 років, пенсіонерів, учасників бойових дій — безкоштовно за наявності посвідчення. Графік роботи: 4 січня — 29 лютого, вт-нд 11:00-20:00.Де: Київський центральний залізничний вокзал, 14 колія, виставковий простір "Будівля багажного відділення з рампою, корпус В".Квиток: 50 грн.

0